Doorzoek site

LED importeur

Ledlogic is een betrouwbare en ervaren LED importeur van kwalitatief hoogwaardige LED verlichting. Ledlogic werkt met diverse agenten in het buitenland die allen hetzelfde doel nastreven: eersteklas LED verlichting tegen een scherpe prijs. Als LED importeur volgt Ledlogic trends en productinnovaties op het gebied van LED verlichting nauw. Wij hebben de afgelopen jaren een sterk netwerk van LED producenten om ons heen verzameld, waardoor wij beschikking hebben over LED producten van hoogwaardige kwaliteit, tegen een concurrerende tarieven.  

Importeur LED verlichting

Als importeur LED verlichting werken wij met de beste LED chips op de markt. Zo maken wij voornamelijk gebruik van Cree LED verlichting. Ook werken wij met LED verlichting van Samsung en Sharp. Ledlogic hecht grote waarde aan een uitgebreide productenreeks, kwalitatief uitstekende verlichting en een concurrerende prijs. Wij houden de ontwikkelingen binnen de LED branche nauwgezet in de gaten, zodat ons assortiment verlichting enkel uit LED producten bestaat die bewezen, degelijk en betrouwbaar zijn. Onze klanten hebben zelf ook invloed op de samenstelling van het assortiment. Onze klanten zijn immers diegenen die moeten kunnen werken met de LED producten en de producten moeten kunnen verkopen aan hun doelgroep. En hebben wij de door u gewenste artikelen niet in ons assortiment opgenomen, dan bekijken wij als importeur LED verlichting de mogelijkheid het aan onze productenreeks toe te voegen. Want ons assortiment is niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, betaalbaar en compleet, maar vooral afgestemd op de wensen van onze klanten.   

LED importeur

LED lampen importeur

Ledlogic, de LED lampen importeur, fungeert als groothandel voor zowel B2B als B2C klanten zoals interieurbouwers, installateurs, standbouwers, architecten en doorleveranciers van LED producten. Ledlogic is meer dan enkel een LED lampen importeur, wij zijn tevens LED leverancier en LED groothandel. Ondernemers hebben behoefte aan een partner die meedenkt, die weet wat er in een bedrijf speelt, want klantgroepen belangrijk vinden en met doeltreffende oplossingen komt. Zo’n partner is Ledlogic.