Doorzoek site

LED groothandel

Ledlogic is dé LED groothandel voor de zakelijke markt. Onze LED groothandel is gevestigd in het Limburgse Panningen en wij leveren aan bedrijven in Nederland, Duitsland en België. Wij zijn van mening dat LED verlichting één van de grootste en beste ontwikkelingen van de afgelopen jaren is. Licht is hedendaags immers een noodzakelijk middel dat voor allerlei verschillende toepassingen gebruikt wordt. LED is hét duurzame, kostenbesparende en veilige alternatief voor gloeilampen, halogeen- of TL-verlichting.

Wij hopen dat ook u kiest voor de voordelen die LED verlichting te bieden heeft en dat u na het bekijken van onze website kiest voor Ledlogic als uw betrouwbare LED groothandel.

Als LED leverancier en LED importeur leveren wij uitsluitend aan bedrijven. Pakketten worden verstuurd door onze partner PostNL. Zo zorgen we ervoor dat al onze producten onbeschadigd op het juiste adres bezorgd worden.

LED groothandel

Groothandel LED lampen

Ledlogic is dé groothandel van LED lampen. Ons assortiment is breed en bestaat uit onder andere LED inbouwspots, LED lampen, LED panelen en meer. Neem gerust een kijkje op onze website. Wilt u onze LED verlichting liever persoonlijk bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak in onze groothandel LED in het Limburgse Panningen. Ook kunnen wij bij u op locatie langskomen voor een korte demonstratie van onze LED lampen. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf en uw klantendoelgroep.