Doorzoek site

Dropshipping leverancier LED

Heeft u een bedrijf of een webshop welke aansluit bij onze producten? Dan bent u bij Ledlogic aan het juiste adres. Ledlogic is naast groothandel in LED verlichting ook dropship leverancier in LED. Hieronder leest u meer over de werkwijze van Ledlogic en dropshipping.

Dropshipping in LED verlichting

Dropshipping is een manier om als (online) verkoper kosten te besparen en optimaal gebruik te maken van de producten en diensten van een leverancier. U heeft hierbij de volgende voordelen:
- Geen eigen voorraad nodig, dus geen investering in voorraad
- Geen risico op rest voorraad
- Geen kennis nodig van verpakken en verzenden
- Eigen klanten bestand
- Eigen onderneming

Ledlogic als dropshipper

Binnen het assortiment van Ledlogic bieden wij u dropshipping aan via onze webshop/groothandel. Hierbij ontvangt u een goede verdienste en heeft u zelf de verantwoordelijkheid over de bedrijfsvoering van uw eigen onderneming. Wij nemen alleen uw risico uit handen doordat u zelf geen voorraden hoeft te houden. Hierdoor heeft u direct toegang tot de nieuwste producten en blijft uw geld niet in (rest-) voorraden zitten.

Bestellen & Verzenden LED producten

De klant plaatst de bestelling bij u, waarna u de bestelling één op één bij ons plaatst. Hierdoor bent u aanspreekpunt van de klant en kunnen er geen miscommunicaties optreden. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben zullen wij de producten verpakken en opsturen naar het opgegeven leveradres van uw klant. Belangrijke pijlers hierbij zijn.
- Er wordt door ons geen enkel kenmerk aangebracht van ons bedrijf.
- U dient de verkoopadviesprijzen te respecteren.
- De verzending wordt door ons goed verpakt.
- Correspondentie naar de klant verloopt via u.

Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u gelijk al gaan slag met ons assortiment, neem dan contact met ons op.